Δες πως μπορείς να κάνεις το αβγό σου «ομελέτα» χωρίς να σπάσεις το τσόφλι.

«Oμελέτα» χωρίς να σπάσεις το τσόφλι;
Σου ακούγετε περίεργο; Κι όμως…


Παρακολουθήσαι  το βίντεο για να μάθεις έναν εναλλακτικό τρόπο για να μαγειρεύεις το αβγό.




_____ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ_____

Πόσο φρέσκο είναι το αβγό που τρως; Μάθε να το αναγνωρίζεις.

Φτιάξτε ανθισμένα αβγά μάτια

Σοκολατένια κουταλάκια

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναφέρεται όνομα ή ψευδώνυμο όταν υποβάλετε σχόλιο «ως Ανώνυμος»